Tuinset kopen? Aanbiedingen: tot 40% Sale! | Van der Garde (2024)

Onze tuinsets

Bent u op zoek naar een goede en betaalbaretuinset? Kijk dan zeker even verder bij Van der Garde Tuinmeubelen! Van een mooietuinsetheeft u jarenlang plezier. Of u nu wilt gaan voor een verstelbaretuinset,diningtuinsetof een bistro- enbalkonset; bij ons zit u goed! Op al onze tuinmeubelen bieden wij laagste prijsgarantie en vanaf €50,- profiteert u van een gratis bezorging. Bekijk snel onze ruime collectie!

Altijd de beste tuinset aanbiedingen in onze sale

Wit u eentuinsetkopen? Maar weet u nog niet precies welke? Bij Van der Garde Tuinmeubelen hebben we de mooistetuinsetaanbiedingen. Dit komt door onze grootschalige inkoop maar ook door warme contacten met fabrikanten zoals Hartman. De combinatie van goede contacten en slim inkopen, zorgt ervoor dat we altijd scherpetuinsetaanbiedingen kunnen leveren.

Welke tuinset kopen?

Het aanschaffen van een completetuinsetdoet u niet zomaar. Om écht plezier te beleven van uwtuinsetis het goed om te kijken naar wat er bij uw wensen en uw tuin past. Ook de vraag hoe u uw nieuwetuinsetwilt gebruiken speelt een rol.

Wilt u vooral eens een kop koffie of een wijntje drinken, buiten eten met vrienden en familie, urenlang genieten of het liefst alles van dat? Hoeveel persoons tuintafels wenst u? Ook de grootte van uw tuin speelt mee. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de bestetuinset? Wij voorzien u graag van advies entuinset-inspiratie.

Grootte van de tuinset

Bij ons vindt u voor iedere tuinwens de perfectetuinset: van balkontuinsettot eentuinsetvoor een klein terras maar ook eentuinsetmet zes stoelen, eentuinset7-delig of eentuinsetvoor 8 personen vindt u hier! Gebruik gerust onze handige filter om te selecteren op eentuinsetvan 100 cm, eentuinsetvan 180 cm en eentuinsetvanaf 200 cm.

De ideale grootte van uwtuinsethangt er vanaf hoeveel ruimte u heeft voor de set. Bij een kleine tuin of balkon heeft u meestal een beperkte ruimte. Speciaal hiervoor hebben wij compacte tuinsets in ons assortiment die we speciaal hebben gecategoriseerd op afmeting. Dus weet u al wat u wilt en bent u specifiek op zoek naar eentuinsetvoor het balkon of kleinetuinset? Klik hieronder op uw gewenste afmetingen voor praktische tips en een handig overzicht.

Balkon tuinset

Wat is er nou heerlijker dan optimaal van uw balkon genieten aan een mooietuinset? Vaak is alleen de beschikbare ruimte een beperkende factor. Als de ruimte erg klein is, zijn inklapbare tuinmeubels ideaal omdat ze minder ruimte innemen als ze ingeklapt zijn. In onze uitgebreide collectie treft u diverse mooiebalkonsetsaan.

Kleine tuinsets

Door een kleine tuin slim in te richten, is er vaak nog heel wat mogelijk. Zo neemt een ronde tuintafel bijvoorbeeld minder plaats in beslag en kun je door wat rankere vormen te kiezen het geheel optisch ruimtelijker vormgeven. Ook het gebruik van lichtere kleuren kunnen je tuin groter laten lijken. Eentuinsetvoor twee personen is perfect voor in een kleine tuin. Door te gaan voor stapelbare stoelen creëer je eenvoudig en op eenplaatsbesparendemanier meer zitplaatsen.

Qua afmeting van de tuinset is het vaak het handigste om dan te kijken naar een tafel met een grotetot 1 meterof net iets groter bijvoorbeeldtot 180 cm.

Grote tuinsets

Grote tuinsets zijn ideaal als u vaak met een groter gezelschap buiten wilt tafelen en nagenieten. Grote tuinsets komen het beste tot recht in een wat grotere tuin en geven uw tuin meteen de nodige body. Wat de bestetuinsetis voor een grote tuin, hangt af van uw wensen en waar u de set voor wilt gebruiken. Het aantal zitplekken dat u wilt creëren speelt hierbij een grote rol.

Als u van de zon houdt, is het heerlijk om in een grote tuin een plekje om te zonnebaden in te richten. Als u kiest voor een verstelbaretuinsetheeft u het voordeel dat u de stoelen ook als ligbed kunt gebruiken. Een grote tuin biedt vaak genoeg plek voor een mooieloungeset.

Bekijk hier detuinsets met een tafel vanaf 180 cm. Dit zijn met recht de grotere tuinsets waar je vaak ook met6 personenof meer heerlijk aan kunt eten.

Wat kost een tuinset?

Tuinsets zijn in allerlei prijsklassen te verkrijgen. De prijs hangt af van de grootte en het materiaal. Of u nu een voordelige goede tuinset, of juist een high end luxe tuinset zoekt, wij hebben fantastische tuinmeubelset aanbiedingen. Onze eigen merken maar ook de bekende A-merken, altijd voor een goede prijs.

Bent u voornamelijk op zoek naar een goedkopetuinsetvan goede kwaliteit? Bekijk dan een van de voordeligetuinset-merken hieronder.

  • Hartman Tuinsets
  • Kettler Tuinsets
  • 4 Seasons outdoor tuinsets
  • Garden Impressions tuinsets
  • Suns tuinsets
  • Van der Garde Premium tuinsets

Tuinset vorm en uitstraling

Bij het kiezen van de perfectetuinsetspeelt de vorm van detuinsetook een belangrijke rol. Het materiaal en de vorm van detuinsetzijn sfeerbepalend en dragen bij aan de gewenste uitstraling. Ook kunt u met de vorm van detuinsetuw tuin groter laten lijken of in een grote tuin juist de ruimte ‘breken’.

In een kleine tuin is een set met ronde tafel ideaal, omdat een ronde tuintafel minder ruimte in beslag neemt. Maar ook een kleine vierkante tafel kan prima in een wat kleinere tuin. Een rechthoekige tafel komt het beste tot recht in een grotere achtertuin waar hij vrij kan staan.

De vraag of u wilt gaan voor eentuinsetmet ronde tafel of een rechthoekige tuintafel, is ook voor de look en feel bepalend. Een ronde tafel heeft geen harde lijnen en heeft daardoor een gezellige en romantische uitstraling. Een vierkante of rechthoekige tuintafel is wat strakker en zorgt voor een moderne look.

Welk materiaal voor uw tuinset?

Bent u op zoek naar een landelijketuinsetmet gevlochten tuinstoelen uit bijvoorbeeldwickervlechtwerk, gaat u voor een modernetuinsetof juist eentuinsetin klassieke stijl? Door te kiezen voor een houtentuinset, bijvoorbeeld eentuinsetvan teakhout, of juist een kunststoftuinset, aluminiumtuinsetofwickertuinsetonderstreept u dit.

Ook het materiaal van het frame van uwtuinsetis van belang. Niet meer weg te denken is detuinsetmet glazen tafel ofwel een tafel met glasplaat. Een frame uit aluminium, staal, hout of RVS geeft uwtuinseteen unieke uitstraling en is bovendien onderhoudsarm en duurzaam.

Waarom een kunststof tuinset?

Kiezen voor een kunststoftuinsetheeft meerdere voordelen. Zo is een kunststoftuinsetgoedkoop en kunt u er alle kanten mee op. Letterlijk en figuurlijk: plastic tuinmeubelen zijn in allerlei kleuren en stijlen verkrijgbaar en omdat ze zo lekker licht zijn, kunt u ze eenvoudig verplaatsen. Bovendien is eenkunststof tuinsetmakkelijkte onderhouden en weersbestendig.

Waarom een aluminium tuinset?

De voordelen van een aluminiumtuinsetzijn groot. Het materiaal is slijtvast en de verhouding tussen sterkte en gewicht is optimaal: aluminium is zeer licht maar enorm sterk en van nature bestand tegen corrosie. Bovendien heeft eenaluminium tuinseteenelegante uitstraling.

Waarom een houten tuinset?

Houten tuinsets blijven ongekend populair. Hout dat wordt gebruikt voor tuinsets is weerbestendig en makkelijk te onderhouden. Bovendien is hout duurzaam en altijd ‘in’. Met eenhouten tuinsetcreëertu een natuurlijke en warme sfeer.

Waarom een wicker tuinset?

Wickeris kunststof vlechtwerk en erg populair voor het gebruik in tuinsets. Het lijkt op riet maar bezit alle voordelen van kunststof. Eentuinsetvanwickeris bestand tegen weersomstandigheden, vocht enUV-straling.Wickerverkleurt niet en heeft een moderne en elegante uitstraling. Wij hebbenwicker tuinsetsin allerlei soorten, maten en kleuren.

Waarom een rope tuinset?

Rope is de trend van het moment. En zie je het dan ook veel terug in de tuinsets. Het lijkt een klein beetje op wicker tuinsets maar ze zien er veel ruimtelijker uit. Dit komt omdat het niet zo strak op elkaar gevlochten is. Rope is het engelse woord voor touw en dat is het dan ook. Rope tuinsets zijn gevlochten van touw en zien er daarom erg mooi en uniek uit. We hebbenrope tuinsetsin verschillende soorten en maten maar ook verschillende kleuren.

All-weather-tuinsets

Met eentuinsetvan graniet,polywood, strekmetaal of kunststof geniet u van de voordelen van eenall-weather-tuinset. Deze tuinsets kunnen tegen een buitje en kunnen probleemloos het hele jaar buiten staan. Zeker in combinatie met tuinkussens van outdoor textiel kan het grote genieten beginnen!

Komt u er niet uit? Onze experts helpen u graag!

Met meer dan 70 jaar ervaring, voorzien wij u graag van deskundig advies. Wij zijn dé tuinmeubelshop die u zoekt! Heeft u nog vragen, neem dancontactopmet de experts van onze klantenservice.

Niet alleen zijn wij een online tuinmeubelshop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze showrooms in Opheusden, Duiven of Apeldoorn, waar u naast deskundig advies al onze tuinsets in het echt kunt voelen en zien! Zo weet u zeker dat het goed zit.

Een tuinset kopen met service die u laat stralen

Of u nu op zoek bent naar eentuinsetvoor op het terras of een riantetuinsetvoor 8 personen; betaalbare en trendy tuinmeubelen koopt u bij Van der Garde Tuinmeubelen. Bij een bestelling vanaf €50,- wordt uw completetuinsetgratis thuisbezorgd. Wilt u uwtuinsetliever eerst met eigen ogen in het echt bekijken? Kom dan langs in één van onze winkels.Wij hebben vaak opruiming, waarbij u de mooiste tuinmeubels in uitverkoop kunt vinden. Wil u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief onderaan de homepagina.

Tuinset kopen? Aanbiedingen: tot 40% Sale! | Van der Garde (1)

Tuinset kopen? Aanbiedingen: tot 40% Sale! | Van der Garde (2)

Tuinset kopen? Aanbiedingen: tot 40% Sale! | Van der Garde (2024)
Top Articles
Roblox: Blox Fruits - How To Get Saber
How to Get the Saber in Blox Fruits
Spasa Parish
The Machine 2023 Showtimes Near Habersham Hills Cinemas
Gilbert Public Schools Infinite Campus
Rentals for rent in Maastricht
159R Bus Schedule Pdf
11 Best Sites Like The Chive For Funny Pictures and Memes
Finger Lakes 1 Police Beat
Craigslist Pets Huntsville Alabama
Paulette Goddard | American Actress, Modern Times, Charlie Chaplin
Red Dead Redemption 2 Legendary Fish Locations Guide (“A Fisher of Fish”)
What's the Difference Between Halal and Haram Meat & Food?
Rugged Gentleman Barber Shop Martinsburg Wv
Jennifer Lenzini Leaving Ktiv
Havasu Lake residents boiling over water quality as EPA assumes oversight
Justified - Streams, Episodenguide und News zur Serie
Epay. Medstarhealth.org
Olde Kegg Bar & Grill Portage Menu
Half Inning In Which The Home Team Bats Crossword
Four-Legged Friday: Meet Tuscaloosa's Adoptable All-Stars Cub & Pickle
Patriot Ledger Obits Today
Harvestella Sprinkler Lvl 2
Storm Prediction Center Convective Outlook
Experience the Convenience of Po Box 790010 St Louis Mo
modelo julia - PLAYBOARD
Poker News Views Gossip
Abby's Caribbean Cafe
Joanna Gaines Reveals Who Bought the 'Fixer Upper' Lake House and Her Favorite Features of the Milestone Project
Pull And Pay Middletown Ohio
Navy Qrs Supervisor Answers
Trade Chart Dave Richard
Sweeterthanolives
How to get tink dissipator coil? - Dish De
Lincoln Financial Field Section 110
1084 Sadie Ridge Road, Clermont, FL 34715 - MLS# O6240905 - Coldwell Banker
Kino am Raschplatz - Vorschau
Classic Buttermilk Pancakes
Pick N Pull Near Me [Locator Map + Guide + FAQ]
'I want to be the oldest Miss Universe winner - at 31'
Gun Mayhem Watchdocumentaries
Ice Hockey Dboard
Infinity Pool Showtimes Near Maya Cinemas Bakersfield
Dermpathdiagnostics Com Pay Invoice
A look back at the history of the Capital One Tower
Alvin Isd Ixl
Maria Butina Bikini
Busted Newspaper Zapata Tx
Rubrankings Austin
2045 Union Ave SE, Grand Rapids, MI 49507 | Estately 🧡 | MLS# 24048395
Upgrading Fedora Linux to a New Release
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated:

Views: 6340

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.